Teljeskörű online marketing szolgáltatás

Tudj meg többet szakértelmünkről

Online marketing stratégia

A legtöbb kis- és közepes vállalkozás nem rendelkezik semmilyen marketing stratégiával - bizonyos statisztikák szerint pont ez a bukásuk egyik oka. Csak akkor lehet igazán sikeres a céged, ha pontosan tudod, kik a célcsoportod, őket hogyan, milyen felületen, milyen eszközökkel fogod tudni a legköltséghatékonyabban elérni és bevonzani. 👉 Megalkotjuk és véghezvisszük az online marketing stratégiád!

Facebook

Magyarország legfontosabb, megkerülhetetlen közösségi médiás platformja. A siker Facebookon megjelenést, elérést, (el)ismertséget generál. Vagy egyszerűbben úgy is mondhatjuk, hogy több ügyfelet, vásárlót jelent a vállalkozásodnak. 👉 Segítünk, hogy elérd a céljaidat, hogy sikeres legyen a vállalkozásod Facebookon!

Online kampányok tervezés

Nem csupán frissítjük, kezeljük, aktualizáljuk a közösségi médiás felületeidet, hanem az elsőtől az utolsó lépésig megtervezzük és végigvisszük az online kampányaidat. 👉 Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban érjük el a potenciális vásárlóid, ügyfeleidet!

Instagram

Facebook, Youtube, Instagram. Ez a három legfontosabb közösségi médiás felület hazánkban. Ha nem követed Instagramon a trendeket, hamar lemaradhatsz. 👉 Ha szeretnél a vállalkozásodnak egy dinamikusan növekvő Instagram oldalt, akkor bízd ránk a kezelését!

Keresőoptimalizálás

Mi a teljeskörű holisztikus optimalizálásban hiszünk. Ez azt jelenti, hogy nem csak a weboldalad hozzuk rendbe tartalmi és technikai szempontból, hanem kiváló és nagyértékű releváns hivatkozásokat is gyűjtünk az oldaladra. Ezzel bezárul a kör. 👉  Eredményeinkre garanciát vállalunk.

Google Adwords

Youtube hirdetés? Nagyon fontos, mert egy jó videóval rengeteg potenciális ügyfelet lehet elérni! Google Display hirdetés? Költséghatékonyan növelheted márkád ismertségét! Google keresési hirdetés? Ha a vállalkozásod számára fontos kulcsszóra keresnek rá a lehetséges vevőid, akkor a hirdetés által az elsők között fog megjeleníteni a Google. 👉 Melyikre van szükséged? Esetleg mindegyikre? Segítünk, jó helyen vagy!

Egyéb szolgáltatások

Nincs grafikusod, esetleg nem vagy elégedett a munkájával? Nem küldesz hírleveleket vagy nem érzed elég hatékonynak? 👉 Akkor bizony a Bogo Marketing, online ügynökséget, neked találták ki!

Miért van szüksége a cégemnek a Bogo Marketing, online marketing ügynökségre?

Hisz posztolni Facebookon / Instagramon bárki tud... 

Ez így van, azonban sem a tulajdonosnak, sem az ügyvezetőnek, sem például egy eladónak nem az a dolga, hogy ezzel foglalkozzon. A közösségi média felületek kezelése egy szakma. Mind Facebookon, mind Instagramon változó trendek vannak, amiket figyelni, követni kell. Algoritmusok szabályozzák a közösségi médiákat, amelyeket nem árt, amennyire csak lehet, ismerni. Úgy nem fog működni, hogy 4-5 napja nem volt semmi aktivitás az oldalon, aztán hirtelen eszébe jut a kezelőnek, hogy "most már ki kéne valamit rakni". Előre kell tervezni, tudni kell, hogy egy adott, például Facebook oldalon, milyen típusú posztok a legnépszerűbbek. Nem csupán érdemes, hanem folyamatosan figyelni és alkalmazni kell az újdonságokat. A Facebooknak több mint 5 millió aktív magyar felhasználója van. Minden hazai vállalkozás számára óriási potenciál rejlik benne.


Mert online stratégiát alkotni már nem tud bárki...

Bizony vannak olyan statisztikák, amelyek szerint 75%-ban (!) amiatt megy tönkre egy kisvállalkozás, mert nincs semmilyen (online) marketing stratégiája. Itt nem arról van szó, hogy a tulajdonos / üzletvezető ne tudná elmondani, hogy mi a céljuk, kiket akarnak elérni, kik a vásárlóik és kikből akarják, hogy a vásárlóik legyenek. Sokkal inkább arról, hogy hogyan és milyen felületen lehet kommunikálni azzal a célcsoporttal, akiknek egyszer szükségük lehet olyan termékre, szolgáltatásra amit árulnak, de tőlünk még sosem vásároltak (velük a feladat a lojalitás kiépítése). Vagy azokkal, akik nem is tudják, hogy létezünk (ismertség). Az utolsó lépésről sem szabad megfeledkezni: a vásárlóinkról. Róluk is pontosan tudnunk kell, hogy hogyan, milyen felületen fogunk (újra) kommunikálni, hogy még nagyon sokszor visszajöjjön, ismét nálunk vásároljon.


Sikeresen, költséghatékonyan hirdetni pedig végképp nem mindenki tud...

A tulajdonosnak az a célja, hogy minél olcsóbban / költséghatékonyabban a legnagyobb nyereséget könyvelje el, hogy aztán a profitot visszaforgatva még több profitra tegyen szert. A Bogo Marketing ebben segít. Mi csak akkor vagyunk sikeresek, ha a partnerünk, az ügyfelünk sikeres. Az a célunk, hogy a lehető legolcsóbban a lehető legtöbb felhasználóhoz, potenciális ügyfélhez érjünk el. Ebben vagyunk a társaid. Ha olyan partnert keresel a cégednek, amelynek annyira fontos a sikered, hogy azt a sajátjaként éli meg, akkor mi vagyunk a legjobb választás! Bogo Marketing, online marketing ügynökség. Online otthon vagyunk.


Ajánlatkérés

Add meg az adataidat, és ha időd engedi, pár sorban foglald össze, hogy milyen vállalkozásod van, milyen segítségre lenne szükséged